Kunnen borst implantaten uw carrière verbeteren?

Kan borstimplantaten uw carrière verbeteren?
Er is geen twijfel dat een opgewaardeerde kledingkast en een nieuwe kapsel een goede eerste indruk kunnen maken, maar kunnen borstimplantaten je echt die begeerte gieren waar je altijd over hebt gedroomd? Het lijkt erop dat vrouwen overal van bescheiden bustes naar veel indrukwekkende boezems zijn gegaan, en de trend laat in de nabije toekomst weinig teken zien van afkoelen. Terwijl chirurgie je zelfbeeld en vertrouwen kan helpen, zal het je niet noodzakelijkerwijs je droombaan landen. Tenzij je van plan bent om een ​​zwembroek kalendermodel of een serveerster in Vegas te worden.

Veel aspirant jonge modellen hebben een vorm van cosmetische chirurgie overwogen om hun kans te verbeteren om tussen duizenden andere hopefuls te staan. De modelleringsindustrie is echter extreem stijf. Hoge mode modellen moeten voldoen aan een specifieke set van normen, die meestal geen borstimplantaten bevatten. Een bepaalde hoogte, meestal boven 5’8 “, en metingen zijn nodig om in te passen in de zeer kleine steekproefgroottes die ontwerpers bieden. Commerciële modellen die niet werken op high fashion catwalks komen in een veel groter assortiment aan maten en vormen. Geïnteresseerd in het modelleren van herenbladen of zwembroekkalenders zal profiteren van een buste verhoging en zullen waarschijnlijk één nodig hebben als ze niet minstens een maat C of meer zijn. Voordat u in de operatie gaat met de verwachting dat u meer banen hebt, is het het beste om Praat met een paar professionals om een ​​idee te krijgen over de huidige trends in de industrie om ervoor te zorgen dat u een goede investering voor uw toekomst maakt.

Als u overweegt met een andere hoogwaardige carrière, zoals acteren, kunnen borstimplantaten u helpen of belemmeren hoe u bij audities wordt ontvangen. Hoewel in sommige gevallen een grotere buste nodig kan zijn, kunnen er ook meerdere gevallen zijn wanneer een natuurlijke uitstraling de voorkeur heeft. Als je niet denkt dat het zo veel van belang is, beschouw dit in een recente auditie-oproep voor Pirates of the Caribbean alleen actrices met onverbeterde, natuurlijke bustes zouden in aanmerking komen voor rollen. Helaas kan het uiterlijk je voorspellen of het moeilijk maken om over bepaalde onderdelen te winnen. Bovendien, voor onderdelen die het uiterlijk van grote borsten, kleding, bras en gel inserts vereisen, kan de illusie tijdelijk verliezen. Nogmaals, het is het beste om te raadplegen met een agent of een andere professional in de branche hoe cosmetische chirurgie uw carrièremogelijkheden kan beïnvloeden.

Voor degenen die op zoek zijn naar een lager profiel, zoals in het bedrijfsleven, kunnen borstimplantaten enig effect hebben? Over het algemeen zullen ze je carrière niet helpen, maar tijdens het herstel van chirurgie kan het tijd zijn. Normaal gesproken volgend augmentation, twee weken wordt aanbevolen, maar drie tot vier kan nodig zijn afhankelijk van het individu. Bovendien, als er complicaties zijn of een herziening nodig is, zal er extra tijd nodig zijn die een negatieve invloed op de werkplek kan hebben. Uw kledingopties kunnen ook worden beperkt als u meer kloof hebt. In conservatieve bedrijven vind je dat je meer moet bedekken dan als je een kleinere borst had.